U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Het was ondertussen de 31ste editie van de Belgian Boat Show en Huysman Yacht Insurance was opnieuw van de partij. Met zo'n 500 bezoekers meer in het weekend ten opzichte van het jaar ervoor ging de Boat Show sterk van start! Vrijdagavond was duidelijk hét ontmoetinsmoment voor de meer ervaren pleziervaarder. De dagen die daarop volgden brak de lente uit en gaven vele pleziervaarders er de voorkeur aan te genieten van het eerste lentezonnetje, al dan niet op het water ;-) Op de beurs was het dan ook minder druk, evengoed heerste er nog een gezellige drukte op onze stand.

Een aangename mix van bestaande klanten die een bezoekje brachten met een toast op het nieuwe vaarseizoen, afgewisseld met enthousiastelingen die, goed verzekerd, hun eerste sprong in het diepe water willen wagen. Dankzij onze jarenlange expertise in de verzekerings-en watersportwereld kunnen wij zowel de jonge zwaardboot zeiler, sportvisser of wereld omzeiler een competitief en kwalitatief voorstel aanbieden.