You are using an outdated browser. Pleaseupgrade your browser to improve your experience and security.

Motorboot
verzekering

Een aangename temperatuur, niet te veel wind en een lekker fris drankje. De ideale combinatie om met de motorboot er op uit te gaan. Reken daarbij een waterdichte verzekering van Huysman Yacht Insurance en u bent zeker van een geslaagd seizoen.

Van sloep, speedboot, rib tot motoryacht; wij zorgen steeds voor een verzekering op maat.

BA verzekering boot

Het is aan te raden om minstens een Burgerlijke Aansprakelijkheid te onderschrijven. De Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering voor schade aan derden, toegebracht door de boot ten gevolge van een fout of nalatigheid van verzekerde.

Omnium verzekering

U kan de Burgerlijke Aansprakelijkheid uitbreiden met een omniumverzekering voor uw motorboot. Hierop is er een no-claim korting van toepassing dewelke kan oplopen tot maximaal 35%. De vrijstelling van toepassing op uw polis hangt af van de verzekerde waarde van uw vaartuig en steeds met een minimum vrijstelling van € 250,00. Deze vrijstelling bouwt - in de meeste gevallen af – met 20% per schadevrij jaar dat u verzekerd bent bij een verzekeringsmaatschappij (voor meer details, vraag een vrijblijvende offerte aan).

Rechtsbijstandsverzekering

Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een polis ‘Rechtsbijstand’. Deze extra verzekering raden wij ten zeerste aan. Deze verzekering omhelst zowel alle vaarrisico’s als contractuele geschillen. U heeft steeds vrije keuze van expert en advocaat in geval van een geschil.

Persoonlijke Ongevallen Opvarenden

Aanvullend kan u een polis Persoonlijke Ongevallen afsluiten waaronder de waarborgen overlijden, blijvende invaliditeit, medische kosten en repatriëring gedekt zijn. Een verzekeringsvoorstel met de verschillende formules kan u steeds terugvinden bij uw offerte.

Trailer

Ook uw trailer kunnen wij in omnium meeverzekeren met uw vaartuig. De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid van uw trailer dient steeds verzekerd te worden bij het trekkend voertuig. Indien u voor een omniumverzekering gekozen heeft; is de waarborg ‘diefstal’ meeverzekerd op voorwaarde dat aan de nodige preventiemaatregelen voldaan werd o.a. wielklem & disselslot.

Request a quote
for your boat insurance now

Please note, fields with an * are mandatory fields!
Do you wish to receive a tailor-made quotation as soon as possible? Provide us with as much information as possible. Thanks!!!