U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Charter
Verzekering

Uw eigen boot verhuren met u als schipper?

Uw eigen boot verhuren met u als schipper of uw ervaring delen met vrienden, familie of collega’s. Een uitstekend idee. Zorg voor een veilige vaart en sluit de juiste verzekering af. Zo moet niet alleen uw vaartuig, maar ook u als schipper en uw bemanning verzekerd zijn.

Wij vergelijken verschillende maatschappijen om zo tot de beste oplossing te komen. Hiervoor kijken wij naar de scherpste premie met de meest gunstige voorwaarden o.a. om uw aansprakelijkheid als schipper en de aansprakelijkheid van uw crew in te dekken.

Flexibele oplossingen

Alle verzekeringen zijn op elkaar afgestemd, op ieder moment aan te passen en continu in verandering. Bij ons geniet u van een offerte op maat.

  • Protection & Indemnity = P&I
  • Omnium incl. chartergebruik
  • Crew medical insurance
  • Skippers liability / employers liability
  • Uitgebreide Persoonlijke Ongevallen
  • Uitgebreide Rechtsbijstand

Vragen of een offerte voor uw jacht? Onze experten helpen u graag.

“Een zalige zee. Een stevige bries. Uw vrienden of familie en uw jacht. Samen met de juiste verzekering zijn het de ingrediënten voor een heerlijke dag.”

Vraag vrijblijvend een offerte
voor uw bootverzekering

Let op, velden met een * zijn verplicht in te vullen!
Wenst u snel een zo compleet mogelijke offerte op maat te ontvangen? Bezorg ons dan zoveel informatie als mogelijk. Bedankt!!