U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Watersport liefhebbers
én jachtexperts

Uw passie voor watersport en de zee nog meer aanwakkeren, daar doen we het voor. Die passie heeft u immers alvast gemeenschappelijk met ons team. Stuk voor stuk experts in de verzekering, verhuur, verkoop en financiering van jachten.

Huysman Yacht is niet alleen gepassioneerd door de wind en de zee, maar ook door de veiligheid, zekerheid en gemoedsrust die we u kunnen bieden. Dankzij onze ervaring en nauwe samenwerking met gevestigde maatschappijen bent u er zeker van dat uw zeiljacht goed verzekerd is.

Onze eigen Dehler 38 stellen we dan weer ter beschikking om te huren, terwijl u ook op ons een beroep kunt doen om een jacht aan te kopen. Met de financiering van uw zeilboot kunnen wij u ook helpen. Of bent u van plan uw eigen boot te verkopen? Dan geven wij u toegang tot ons ruime netwerk in de zeilwereld en begeleiden wij u doorheen alle fases, richting een vlotte verkoop.

Onze experts staan altijd voor u klaar, door weer en wind. Dat spreekt voor zich.

Waarmee kunnen we helpen? 
Onze experts beantwoorden al uw vragen!

Let op, velden met een * zijn verplicht in te vullen!