U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Zorgeloos genieten van je yacht
met de juiste bootverzekering

Een goede kapitein is een verantwoordelijke kapitein. Zeker wanneer het dreigt fout te lopen. Met een correcte verzekering op maat van uw passie, geniet u van meer gemoedsrust. Zorgeloos varen: het is het ware plezier van uw hobby. Vaarwel ongerustheid. Geniet zonder stress van uw boot én uw vakantie.

Schade aan uw pleziervaartuig?

Op zo'n momenten is het een geruststelling wanneer u weet dat u kan rekenen op een ervaren schadespecialist. Huysman is als onafhankelijk makelaar in bootverzekeringen en yachtverzekeringen, dé specialist in België en Nederland. Met de correcte polis op maat van uw passie kan u genieten van zorgeloze watersportmomenten.

Reeds 30 jaar bouwen wij aan duurzamen contacten met al onze maatschappijen. Zo kunnen wij u steeds de beste bootverzekering aanbieden aan de meest voordelige prijs. Omdat niet elke boot identiek is en de vaaromstandigheden enorm uiteenlopend zijn proberen wij steeds op uw maat de juiste verzekering te vinden. Van bescheiden pleziervaart tot een luxueus privéschip, motorjacht of charterboot, bij Huysman vindt u uw verzekering op maat van uw hobby en yacht.

Welke watersporter u ook bent, weet dat we voor u klaar staan! Varen is genieten. Van zee en zekerheid.

Kies de waarborgen die het best bij u passen

Verzekeringen

Burgerlijke Aansprakelijkheid

Meer info
Verzekeringen

Omniumverzekering

Meer info
Verzekeringen

Rechtsbijstand verzekering

Meer info
Verzekeringen

Persoonlijke ongevallen opvarenden

Meer info

Voor elk type pleziervaartuig specifieke voorwaarden

In onderstaande tabel kan u nagaan waar u op moet letten wanneer u op zoek bent naar een gepaste verzekering. Elk type pleziervaartuig heeft behoefte aan een op speciaal voor het pleziervaartuig voorziene polis. Ziet u door de golven de zee niet meer? Vraag dan advies aan één van onze specialisten.

 • Specifieke voorwaarden zeilbootverzekeringen

  Wenst u als zeiler een grote reist te ondernemen dan brengt u ons best tijdig op de hoogte zo kunnen we samen kijken of tijdens uw reis overal verzekert bent.
  Bent u wedstrijdzeiler? Weet dan dat maatschappijen een onderscheid maken tussen club- en klasse wedstrijden.

  Ook hier helpen wij u graag verder met het maken van de juiste keuze.

  Meer info op onze pagina zeilboot verzekeringen

 • Specifieke voorwaarden motorbootverzekeringen

  Uw sloep, speedboot, rib tot motoryacht vervoeren met een trailer? Deze kunnen wij omnium meeverzekeren met uw vaartuig. De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid van uw trailer dient steeds verzekerd te worden bij het trekkend voertuig. Indien u voor een omniumverzekering gekozen heeft; is de waarborg ‘diefstal’ meeverzekerd op voorwaarde dat aan de nodige preventiemaatregelen voldaan werd o.a. wielklem & disselslot.

  Meer info op onze pagina motorboot verzekeringen

 • Specifieke voorwaarden jetski verzekeringen

  Voor het verzekeren van uw jetski dient u te voldoen aan drie voorwaarden:

  • Minimumleeftijd van 18 jaar
  • Er dient een dodemansknop aanwezig te zijn
  • U dient in het bezit te zijn van een vaarbewijs

  U kan de Burgerlijke Aansprakelijkheid uitbreiden met een omniumverzekering wanneer uw jetski jonger is dan 4 jaar. Ook diefstal valt onder de omnium verzekering. U dient hiervoor wel aan de anti-diefstalmaatregelen te voldoen: één van de eisen is een Track and Trace systeem (met meldkamer) installeren. Ook de aansprakelijkheid van een waterskiër of wakeboarder kunnen wij meeverzekeren wanneer uw jetski over 3 zitplaatsen beschikt.

  Meer info op onze pagina jetski verzekeringen

 • Specifieke voorwaarden open zeilboot en catamaran

  Een Optimist, Laser, Sniper, Nacra, Hobie Cat of eender welk type open zeilboot en catamaran kan bij Huysman verzekerd worden.

  Voor wedstrijdzeilen zijn er speciale clausules voorzien. Onze ervaring leert dat tijdens wedstrijden de kans op schade veel hoger is dan tijdens het recreatief zeilen. Het is dus belangrijk te kiezen voor de juiste waterdichte verzekering.

  Meer informatie op onze pagina open zeilboot en catamaran verzekeringen

Vraag vrijblijvend een offerte
voor uw bootverzekering

Let op, velden met een * zijn verplicht in te vullen!
Wenst u snel een zo compleet mogelijke offerte op maat te ontvangen? Bezorg ons dan zoveel informatie als mogelijk. Bedankt!!