U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Jetski
verzekeringen

Voor het verzekeren van uw jetski kan u ook bij Huysman Yacht Insurance terecht. Met onze expertise bieden wij u graag een persoonlijke begeleiding aan voor het correct verzekeren van uw jetski.

Voorwaarden voor een jetski verzekering

Voor het verzekeren van uw jetski dient u te voldoen aan drie voorwaarden:

  • Minimumleeftijd van 18 jaar
  • Er dient een dodemansknop aanwezig te zijn
  • U dient in het bezit te zijn van een vaarbewijs

BA verzekering

Het is aan te raden om minstens een Burgerlijke Aansprakelijkheid te onderschrijven.

De Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering voor schade aan derden, toegebracht door het pleziervaartuig ten gevolge van een fout of nalatigheid van verzekerde.

Omnium verzekering

U kan de Burgerlijke Aansprakelijkheid uitbreiden met een omniumverzekering wanneer uw jetski jonger is dan 4 jaar. Ook diefstal valt onder de omnium verzekering. U dient hiervoor wel aan de anti-diefstalmaatregelen te voldoen: één van de eisen is een Track and Trace systeem (met meldkamer) installeren. Ook de aansprakelijkheid van een waterskiër of wakeboarder kunnen wij meeverzekeren wanneer uw jetski over 3 zitplaatsen beschikt.

Rechtsbijstand verzekering

Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een polis ‘Rechtsbijstand’. Deze extra verzekering raden wij ten zeerste aan. Deze verzekering omhelst zowel alle vaarrisico’s als contractuele geschillen. U heeft steeds vrije keuze van expert en advocaat in geval van een geschil.

Trailer

Ook uw trailer kunnen wij in omnium meeverzekeren met uw vaartuig. De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid van uw trailer dient steeds verzekerd te worden bij het trekkend voertuig. Indien u voor een omniumverzekering gekozen heeft, is de waarborg ‘diefstal’ meeverzekerd op voorwaarde dat aan de nodige preventiemaatregelen voldaan werd o.a. wielklem & disselslot.

Tip

Neem van alle preventiemaatregelen de nodige foto’s en bewaar de aankoopfacturen en garantiebewijzen.

Vraag vrijblijvend een offerte
voor uw Jetski verzekering

Let op, velden met een * zijn verplicht in te vullen!
Wenst u snel een zo compleet mogelijke offerte op maat te ontvangen? Bezorg ons dan zoveel informatie als mogelijk. Bedankt!!