U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Rechtsbijstandsverzekering

Heeft u hulp nodig bij het verdedigen van uw rechten?
Wenst u juridisch advies in te winnen? Bij een geschil dat u niet zelf kunt oplossen, is een goede rechtsbijstand de oplossing.

Een rechtsbijstandverzekering kan u helpen bij het verdedigen van uw belangen. In de pleziervaart gaat het om niet alleen om de vaarrisico’s, wanneer u bijvoorbeeld schade heeft opgelopen door een fout van iemand anders, maar ook om de contractuele geschillen.

Onderstaande kosten komen in aanmerking voor uw rechtsbijstand:

  • Een (contra-)expert aanstellen om een geschil technisch te beoordelen;
  • Een advocaat inschakelen om u bij te staan wanneer dit juridisch gezien nodig is;
  • Schade recupereren van een aansprakelijke tegenpartij.

Aangezien de wetgeving steeds complexer wordt, is de kans op juridische geschillen groter. Daarom is rechtsbijstand geen overbodige luxe meer, maar een echte must.

Huysman Yacht werkt samen met verschillende gespecialiseerde en onafhankelijke maatschappijen voor rechtsbijstandsverzekeringen. Zulke maatschappijen hebben geen banden met andere verzekeringsmaatschappijen, waardoor zij autonoom en volledig objectief kunnen handelen. U kunt dus telkens rekenen op een onpartijdige oplossing. Hierbij kiest u bovendien zelf welke expert en advocaat wordt aangesteld.

Gespecialiseerde dossierbeheerders en juristen zullen het nodige doen om een oplossing te vinden. In eerste instantie gaan zij steeds na of een minnelijke schikking mogelijk is. Indien nodig komt uw zaak voor in de rechtbank en worden kosten, zoals het ereloon van uw eigen advocaat, expertisekosten en gerechtskosten door uw rechtsbijstand betaald.

Wenst u meer informatie rond dit topic? Aarzel dan niet om ons te contacteren:
wij kunnen steeds een gepersonaliseerd voorstel voor u uitwerken.

Vraag vrijblijvend een offerte
voor uw bootverzekering

Let op, velden met een * zijn verplicht in te vullen!
Wenst u snel een zo compleet mogelijke offerte op maat te ontvangen? Bezorg ons dan zoveel informatie als mogelijk. Bedankt!!