U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Een jacht
verkopen

Er komt heel wat kijken bij de verkoop van een boot. Huysman Yacht stelt zijn kennis, ervaring en een breed netwerk in de zeilwereld ter beschikking. We ondersteunen u bij elk aspect van de verkoop.

Uw jacht ligt in het buitenland? Geen probleem. Wij komen ter plaatse om u te begeleiden bij de verkoop. Eerst en vooral gaan we na of uw jacht kans maakt om verkocht te worden. Indien nodig raden we u aan om de boot op te poetsen of te verhuizen. Merken we immers dat het jacht op een niet erg strategische plaats te bezichtigen is, dan kunt u uw boot verhuizen of laten verhuizen naar onze ligplaatsen in Breskens. Daar ligt uw jacht mooi in het zicht van elke bezoeker op de haven. Om de kansen te vergroten, plaatsen we mooie accessoires in het jacht die huiselijkheid en enige luxe uitstralen.

Daarnaast verzorgen we ook de nodige marketing om de verkoop te stimuleren. Professionele foto’s, verspreiding in ons eigen netwerk en publicatie op internationale gespecialiseerde websites en databanken zorgen ervoor dat we wereldwijd zeilliefhebbers en potentiële kopers bereiken.

Hebben we een koper, dan stelt Huysman Yacht voor u een verkoopovereenkomst op die helemaal waterdicht is. Uw investering is klein percentage op de verkoopprijs. Kortom, u betaalt pas wanneer het jacht verkocht wordt.

Een boot kopen

Interesse om een boot te kopen? Laat u alvast hier door ons aanbod inspireren. Hebt u het jacht van uw dromen reeds op het oog? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u ondersteunen bij de onderhandeling en afhandeling van uw aankoop.

Het Axa-kantoor van Huysman helpt u graag met de financiering van uw jacht.

Uw boot verkopen of een boot aankopen?

Geef ons zoveel mogelijk informatie, zodat wij u zo snel mogelijk een voorstel op maat kunnen bezorgen.