U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Huur één van onze zeiljachten,
en ontsnap even aan de drukte

Aan boord van ons zeiljacht beleef je een unieke ervaring met familie, vrienden of collega's! Verken je graag de havens aan onze wateren of ga je liever gewoon zeilen - de keuze is aan jou. Onze boten zijn voorzien van alle comfort, van waterspelen tot entertainment, je zult je nooit vervelen!

Dehler 38 zeilboot

De Dehler 38 werd bij de lancering ervan in 2014 bekroond tot Boat of the Year en European Performance Cruiser of the Year. Bereid u voor op een dagje of zelfs weekje zeilen in alle luxe en comfort met familie en vrienden.

Dufour 430 zeilboot

De gloednieuwe Dufour 430 Grand Large brengt de nieuwste generatie zeiljachten naar u toe. Een heus pronkstuk waar ergonomie en esthetiek hand in hand gaan. Geniet van de feilloze afwerking en het onweerstaanbare design tijdens uw luxueuze zeiltrip.

Ontdek de mogelijkheden

Reservatie & tarieven

Reservatie & tarieven

Meer info
Onze zeiljachten

Onze zeiljachten

Meer info
Ontdek ons aanbod

Ontdek ons aanbod

Meer info
Ontdek onze ligplaats

Ontdek onze ligplaats

Meer info
Onze bestemmingen

Onze bestemmingen

Meer info
Vragen over charterformules

Vragen over charterformules

Meer info

Vraag nu een offerte voor de huur van ons jacht

Let op, velden met een * zijn verplicht in te vullen!
Wenst u snel een zo compleet mogelijke offerte op maat te ontvangen? Bezorg ons dan zoveel informatie als mogelijk. Bedankt!!