U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Begeleide tweedaagse zeiltocht
naar Zierikzee, Nederland.

Een tweedaagse zeiltocht (2 zeildagen & 2 overnachtingen) brengt u onder begeleiding van een ervaren schipper van Breskens naar Zierikzee, een pittoresk Nederlands havenstadje in Zeeland, op 50 km van Rotterdam.

Download hier onze brochure Zierikzee

Dag 1
Van Breskens naar Zierikzee

Ons avontuur start de avond voor vertrek in Breskens. U kan er proeven van al het lekkers dat de mooiste badstad van Sluis te bieden heeft. Nadien kan je genieten van je eerste overnachting in de boot met zicht op ondergaande zon.

Om 8 uur ’s ochtends maakt u kennis met uw schipper en na het ontbijt maken we ons klaar voor de tocht naar Zierikzee. Tijdens een ontspannen lunch met bubbels ontdekt u er een prachtig natuurgebied, milde stroming en  meer beschut vaarwater. We zetten verder koers uit richting Zierikzee, het pittoreske en historische centrum. In de late namiddag kan je wat kuieren in de typische straatjes en marktpleintjes en de oude maar nog actieve vissershaven en bruine vloot.

Dag 2
Terugtocht naar Breskens

Bij het ochtendgloren en een lekker ontbijt varen we voorbij de Zeelandbrug en steken we door naar Wemeldinge, om vervolgens via het Kanaal van Hansweert terug de Westerschelde te bereiken.

Ook nu kunnen we genieten van een verdiende lunch. Nog drie uurtjes genieten van onze zeiltocht tot we weer in Breskens aanmeren.

Informeer u vrijblijvend

Vraag nu meer informatie over ons 2-daagse zeilavontuur.