You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Zeilboot
verzekering

Ongeacht de vaardigheden van de kapitein kunnen er zich situaties voordoen buiten zijn wil of macht om. Daarom is het belangrijk dat u kan rekenen op de ondersteuning van uw verzekeringsmakelaar.

Als ervaren zeilers weten wij als geen ander wat onze klant nodig heeft. Ook wanneer u een grote reis wenst te ondernemen kunnen wij u een offerte op maat aanbieden. Breng ons hiervoor tijdig op de hoogte.

BA verzekering

Het is aan te raden om minstens een Burgerlijke Aansprakelijkheid te onderschrijven.

De Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering voor schade aan derden, toegebracht door het pleziervaartuig ten gevolge van een fout of nalatigheid van verzekerde.

Omnium verzekering

U kan de Burgerlijke Aansprakelijkheid uitbreiden met een omniumverzekering voor uw zeilboot. Hierop is er een no-claim korting van toepassing dewelke kan oplopen tot maximaal 35%. De vrijstelling van toepassing op uw polis hangt af van de verzekerde waarde van uw vaartuig en steeds met een minimum vrijstelling van € 250,00. Deze vrijstelling bouwt met 20% in de meeste gevallen af per schadevrij jaar dat u verzekerd bent bij een verzekeringsmaatschappij. (voor meer details, vraag een vrijblijvende offerte aan)

Rechtsbijstandsverzekering

Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een polis ‘Rechtsbijstand’. Deze extra verzekering raden wij ten zeerste aan. Deze verzekering omhelst zowel alle vaarrisico’s als contractuele geschillen. U heeft steeds vrije keuze van expert en advocaat in geval van een geschil.

Persoonlijke Ongevallen Opvarenden

Aanvullend kan u een polis Persoonlijke Ongevallen afsluiten waaronder de waarborgen overlijden, blijvende invaliditeit, medische kosten en repatriëring gedekt zijn. Een verzekeringsvoorstel met de verschillende formules kan u steeds terugvinden bij uw offerte.

Wedstrijdzeilen

Als fervente zeiler is het altijd leuk om een vriendschappelijk wedstrijdje mee te pikken. Dit is perfect mogelijk: voor meer details neem gerust contact op met ons kantoor, want er wordt bij de maatschappijen steeds een onderscheid gemaakt tussen club -en klasse wedstrijden.

Request a quote
for your boat insurance now

Please note, fields with an * are mandatory fields!
Do you wish to receive a tailor-made quotation as soon as possible? Provide us with as much information as possible. Thanks!!!