U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Open zeilboot
en catamaran

Voor het verzekeren van een Optimist, Laser, Sniper, Nacra, Hobie Cat of eender welk type open zeilboot en catamaran kan u bij Huysman Yacht Insurance terecht. Aangezien wij zelf ook watersporters zijn, weten wij als geen ander dat een gepaste verzekering cruciaal is vooraleer u het water op gaat.

BA verzekering

Het is aan te raden om minstens een Burgerlijke Aansprakelijkheid te onderschrijven.

De Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering voor schade aan derden, toegebracht door het pleziervaartuig ten gevolge van een fout of nalatigheid van verzekerde.

Omnium verzekering

U kan de Burgerlijke Aansprakelijkheid uitbreiden met een omniumverzekering voor uw boot. Hierop is er een no-claim korting van toepassing dewelke kan oplopen tot maximaal 35%. De vrijstelling van toepassing op uw polis hangt af van de verzekerde waarde van uw vaartuig en steeds met een minimum vrijstelling van € 250,00. Deze vrijstelling bouwt met 20% in de meeste gevallen af per schadevrij jaar dat u verzekerd bent bij een verzekeringsmaatschappij (voor meer details, vraag een vrijblijvende offerte aan).

Rechtsbijstandsverzekering

Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een polis ‘Rechtsbijstand’. Deze extra verzekering raden wij ten zeerste aan. Deze verzekering omhelst zowel alle vaarrisico’s als contractuele geschillen. U heeft steeds vrije keuze van expert en advocaat in geval van een geschil.

Persoonlijke ongevallen opvarenden

Aanvullend kan u een polis Persoonlijke Ongevallen afsluiten waaronder de waarborgen overlijden, blijvende invaliditeit, medische kosten en repatriëring gedekt zijn. Een verzekeringsvoorstel met de verschillende formules kan u steeds terugvinden bij uw offerte.

Wedstrijdzeilen

Voor wedstrijdzeilen zijn er speciale clausules voorzien. Onze ervaring leert dat tijdens wedstrijden de kans op schade veel hoger is dan tijdens het recreatief zeilen. Het is dus belangrijk te kiezen voor de juiste waterdichte verzekering.

Trailer

Ook uw trailer kunnen wij in omnium meeverzekeren met uw vaartuig. De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid van uw trailer dient steeds verzekerd te worden bij het trekkend voertuig. Indien u voor een omniumverzekering gekozen heeft; is de waarborg ‘diefstal’ meeverzekerd op voorwaarde dat aan de nodige preventiemaatregelen voldaan werd o.a. wielklem & disselslot.

Vraag vrijblijvend een offerte
voor uw bootverzekering

Let op, velden met een * zijn verplicht in te vullen!
Wenst u snel een zo compleet mogelijke offerte op maat te ontvangen? Bezorg ons dan zoveel informatie als mogelijk. Bedankt!!