U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Een dag om
nooit te vergeten!

Zeehonden spotten in hun natuurlijke habitat, een zeldzame kans én must-do zeilervaring voor jong en oud!

Boek je zeiltocht en spot zeehonden in hun natuurlijke habitat bij een glaasje cava of frisdrank. U vindt ons in de jachthaven van Breskens. De excursie duurt zo'n 2 uren en de prijs per persoon is € 50. Informeer naar de beschikbaarheid via onderstaand formulier.

Hoe ziet je zeiltrip er uit?

We vertrekken vanuit Breskens richting Terneuzen en varen langs de zandbank 'rondje plaat' op zoek naar de leukste plaats om een kolonie zeehonden te spotten. Onderweg word je getrakteerd op een glaasje cava of een frisdrank en kan je (indien aanwezig en het tijdstip past :-) genieten van een mooie zonsondergang.

Geplande vertrektijden

Graag 10 minuutjes vooraf aanwezig zijn aan de boot (jachthaven van Breskens) steiger D, plaats 11 (zeiljacht Dehler 38 'HY1') voor een korte briefing.

Dag Uur
vrijdag 12 augustus

14u

dinsdag 16 augustus

14u

donderdag 25 augustus 10u
donderdag 25 augustus 14u
dinsdag 30 augustus 14u

Boek uw plaats via onderstaand inschrijfformulier of bel +32 (0)499 52.47.16. voor uw reservering.

Zeilinitiatie
voor jong en oud

Eerder op zoek naar een eerste zeilervaring? Ervaar zelf hoe je optimaal gebruik maakt van wind en getij om naar je bestemming te varen. Je leert diverse manoeuvres aan boord terwijl de kuststeden voorbijglijden. Iedereen kan mee, individuele inschrijvingen zijn mogelijk, geen voorkennis vereist.

Informeer op het telefoonnummer +32 9 376 14 76

Zeehonden spotten in hun natuurlijke habitat
Een onvergetelijk avontuur!

Let op, velden met een * zijn verplicht in te vullen!