U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Zeiltocht als teambuilding
of met vrienden en familie

Zeilen is de perfecte activiteit voor een goed geolied team. Gooi de trossen van de Dehler 38 van Huysman Yacht los en maak u klaar voor een avontuur. Onze ervaren schipper gaat met jullie mee en leidt de trip in goede banen. Tenzij je een brevet Yachtman kunt voorleggen en het jacht wenst te huren zonder schipper, want dat kan natuurlijk ook.

We beginnen met een briefing over het reilen en zeilen aan boord. We overlopen daarbij enkele afspraken, zodat de hele tocht steeds veilig verloopt. We stippelen onze route uit, bepalen de stroming en steken van wal. In de voorhaven hijsen we met vereende krachten de zeilen. De wind komt in de zeilen, het zeiljacht helt, de adrenaline stroomt door onze aderen. We genieten samen van de gezonde spanning, de wind in onze haren en de zon op ons gezicht, in de verte lonkt de horizon.

Iedereen mag om de beurt plaatsnemen achter het roer en de leiding nemen over het team. U geeft instructies aan uw team en brengt alles in gereedheid om overstag te gaan. Hop, we gooien het over een andere boeg, richting onze bestemming. We passen de zeilen aan en raken op koerssnelheid. Het schip klieft door de golven. Iedereen geniet.
Wanneer we aanmeren aan de steiger genieten we nog even na in de kuip en spoelen we het zilt van onze lippen met een fris glaasje bubbels. De stoere zeemansverhalen komen naar boven, het vallen van de avond creëert een magische sfeer. Wie wil kan ’s avonds genieten van een barbecue in de jachtclub.

Zeehonden spotten

Boek je zeiltocht en spot zeehonden in hun natuurlijke habitat bij een glaasje cava of frisdrank. U vindt ons in de jachthaven van Breskens, een must do ervaring voor jong en oud! De tocht duurt zo'n 2 uren, de prijs p.p.. bedraagt € 50. Informeer naar de beschikbaarheid. Een zeldzame kans om wilde dieren in zijn natuurlijke omgeving te bezoeken.

Meer info op onze pagina over deze activiteit

Een regatta voor de durvers

Organiseert u een incentive of wilt u met een grotere groep gaan zeilen? Dan kunnen we een kleine regatta met meerdere boten organiseren. De verschillende zeiljachten gaan collegiaal de strijd met elkaar aan, proberen elkaar de loef af te steken en de wind uit elkaars zeilen te halen. Nadien ontspannen we samen met een hapje en een drankje.

Met of zonder schipper

Droomt u ervan ooit uw eigen schip op zee te besturen? Dan kunt u onder begeleiding van een ervaren schipper zelf de touwtjes van onze Dehler 38 in handen nemen. Wie ervaring heeft met het navigeren van een kajuitzeiljacht op zee en een brevet Yachtman of gelijkaardig kan voorleggen, kan ook voor onze bareboat-formule kiezen (het jacht huren zonder stuurman). U waant zichzelf schipper van dit luxueus zeiljacht en kan zonder schipper de haven verlaten.

Onze zeiljachten hebben alles in huis

De Dehler 38 is de eerste Dehler onder de vlag van de Hanse Groep, gebouwd door echt zeilers. Luxe wordt moeiteloos gecombineerd met gebruiksgemak. Het resultaat? Ongeëvenaarde prestaties. Dit zeilschip is uitstekend geschikt voor gezinnen, kleine vriendengroepen of teams en wordt beschouwd als één van de snellere cruisers. De Dehler 38 werd uitgeroepen tot European Performance Cruiser of the Year en Boat of the Year in 2014.

Onze Dufour 430 Grand Large brengt de nieuwste generatie zeiljachten naar u toe. Een heus pronkstuk waar ergonomie en esthetiek hand in hand gaan. Geniet van de feilloze afwerking en het onweerstaanbare design tijdens uw luxueuze zeiltrip. Deze 4-hutsuitvoering kan in alle luxe tot 8 personen herbergen.

Van de Zeeuwse wateren tot the river Thames

Met Huysman Yacht kunt u een zeiltocht van één dag, een weekend, midweek of volledige week maken. Afhankelijk van uw beschikbare tijd, trekken we richting Cadzand, Brugge of de Zeeuwse wateren, zoals de Westerschelde, Oosterschelde, het Haringvliet en meer. Ook Amsterdam en Dover behoren tot de mogelijkheden. Tijdens een weektocht kunt u zelfs tot in hartje Londen varen. Jawel, Londen. Een unieke ervaring die u uw hele leven zal bijblijven.

Vraag nu een offerte voor de huur van onze jachten

Let op, velden met een * zijn verplicht in te vullen!
Wenst u snel een zo compleet mogelijke offerte op maat te ontvangen? Bezorg ons dan zoveel informatie als mogelijk. Bedankt!!