U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uwbrowser te updaten naar een nieuwere versie.

Een passie
voor pleziervaart

U houdt van watersport? Mooi zo. Wij ook. Daarom verzekeren we uw passie met hart en ziel. Of u nu met kleine of grote vragen zit. We geven op alles een gepast antwoord. Met meer dan 30 jaar ervaring als zeezeiler weten we van aanpakken. Zo krijgt u een waterdichte polis op maat. Dankzij intensieve samenwerkingen met gevestigde verzekeringsmaatschappijen is uw investering altijd in goede handen. Wat er ook gebeurt. Huysman Yacht is uw specialist in watersportverzekeringen.

Een kleine plezierboot of een groot jacht. Op binnenwateren of op zee: als u vaart, staan we sowieso graag tot uw dienst. Peter Huysman deelt met plezier zijn ervaringen met u als ervaren zeezeiler en watersporter. Ons advies gaat zoveel verder dan louter de verzekering voor uw boot.

Hoe kunnen wij u helpen?

Bootverzekeringen

Bootverzekeringen

Meer info
Charter verzekeringen

Charter verzekeringen

Meer info
Schade melden

Schade melden

Meer info

Vraag vrijblijvend een offerte
voor uw bootverzekering

Let op, velden met een * zijn verplicht in te vullen!
Bezorg ons zoveel mogelijk informatie voor een offerte op maat!