U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Zorgeloos genieten van je yacht
met een bootverzekering op maat

Een goede kapitein is een verantwoordelijke kapitein. Zeker wanneer het dreigt fout te lopen. Met een correcte verzekering op maat van uw passie, geniet u van meer gemoedsrust. Zorgeloos varen: het is het ware plezier van uw hobby. Vaarwel ongerustheid. Geniet zonder stress van uw boot én uw vakantie.

Schade aan uw boot of yacht?

Op zo'n momenten is het een geruststelling wanneer u weet dat u kan rekenen op een ervaren schadespecialist. Huysman is als onafhankelijk makelaar in bootverzekeringen en yachtverzekeringen, dé specialist in België en Nederland. Met de correcte polis op maat van uw passie kan u genieten van zorgeloze watersportmomenten.

Reeds 30 jaar bouwen wij aan duurzamen contacten met al onze maatschappijen. Zo kunnen wij u steeds de beste bootverzekering aanbieden aan de meest voordelige prijs. Omdat niet elke boot identiek is en de vaaromstandigheden enorm uiteenlopend zijn proberen wij steeds op uw maat de juiste verzekering te vinden. Van bescheiden pleziervaart tot een luxueus privéschip, motorjacht of charterboot, bij Huysman vindt u uw verzekering op maat van uw hobby en yacht.

Welke watersporter u ook bent, weet dat we voor u klaar staan! Varen is genieten. Van zee en zekerheid.

Kies de verzekering die best bij u past

Motorboot Verzekeringen

Zeilbootverzekeringen

Meer info
Motorboot Verzekeringen

Motorbootverzekeringen

Meer info
Motorboot Verzekeringen

Jetski verzekeringen

Meer info
Motorboot Verzekeringen

Open zeilboot en catamaran

Meer info

Vraag vrijblijvend een offerte
voor uw bootverzekering

Let op, velden met een * zijn verplicht in te vullen!
Wenst u snel een zo compleet mogelijke offerte op maat te ontvangen? Bezorg ons dan zoveel informatie als mogelijk. Bedankt!!